Avand experiență in domeniul hotelier, în toți acești ani am căutat să satisfacem toate exigențele clienților nostri, pentru a aduce confortul la standardele serviciilor dorite,  una din prioritațile noastre fiind pachetul cosmetic și de igienă, cu aspect și calitate premium din băile noastre.

Pare o mica exigență, dar cu impact atat de mare asupra clienților, fiind o carte de vizită.

Faptul că nu am gasit un pachet complet de kit cosmetic, halat de baie, papuci de baie cu un raport calitate – preț la nivelul cerințelor și bugetelor alocate camerelor noastre, ne-a făcut să ne decidem să începem o nouă afacere, cu o echipă de profesioniști, dinamici si dispuși în a căuta cele mai performante fabrici de renume din Asia, unde marii lideri din domeniul cosmeticii au un imperiu bine definit. Așa s-a născut compania Ideea Hotel Design.

Produsele cosmetice la care ne-am oprit, datorita tendinței generale spre produse naturiste, spre aromaterapie, propun ingrediente cunoscute pentru proprietațile lor curative: argan, aloe vera, diverse alte plante și chiar ceaiuri, cu cat mai multă glicerina sau alte uleiuri naturale.

Produsele cosmetice se diferențiaza prin numarul de stele, dar si prin implicarea in serviciile oferite clienților din partea hotelierilor, apropiindu-se astfel de acestia si oferind plusul de confort, prin dotarea camerelor cu aceste  produse cosmetice.

De asemenea, halatele de baie din bumbac natural, fine si moi, papucii de baie comozi pot transforma experienta clienților de hotel în una foarte placută și cu dorința de a mai reveni.

In afară de produsele standard, vă putem oferi și produse personalizate cu logo și numele locației dumneavoastră. 

Sperăm să vă convingem cat sunt de importante pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră aceste elemente care pot face diferența în alegerea locației și satisfacția celor ce vă calcă pragul. Suntem aici să vă avizăm și să acoperim toate nevoile dumneavoastră în ceea ce privesc produsele de baie pe care sa le includeți în oferta dumneavoastră, alături de celelalte facilități.